Naprapatene

Christofer

Christofer Engström

Autorisert Naprapat

Jobber på Stathelle

Christofer tok naprapateksamen i 2008 og har fullført turnustjenste for å få svensk autorisasjon. Christofer har jobbet som lærer på Naprapathögskolan fra 2009 til 2016. Han har tatt videreutdanning innen diagnostisk muskeloskeletalt ultralyd og funksjonell trening. Han har lang erfaring med idrettsskader og rehabiliteringsopplegg samt et tett samarbeid med Urædd friidrett. Christofer er fra 2018 nestleder av Norges Naprapatforbund.

Telefon: 41 35 69 60

christofer@grenland-naprapati.no

 

Eline

Eline Løitegaard

Autorisert Naprapat

Jobber i Porsgrunn

Eline tok naprapateksamen i 2007 og har fullført turnustjenste for å få svensk autorisasjon. Hun er spesiellt opptatt av å jobbe med problemer knyttet til nakke, kjeve, hodepine og bekken. Eline har tatt videreutdanning i dryneedling, trykkbølgebehandling, mammamage opptrening og i spedbarnsbehandling. Hun har fordypet seg i kvinnehelse og bindevevsbehandling via Anatomy Trains konseptet med fokus på bekken og hofter. Samt utdannet seg til pilates instruktør.

Telefon: 99 62 08 67

eline@grenland-naprapati.no

 

Linn

Linn Kihlberg

Autorisert Naprapat

Jobber i Porsgrunn

Linn tok naprapateksamen i 2016. Linn har tatt videreutdanning i dry needling og som løpecoach.

Telefon: 41 42 97 13

linn@grenland-naprapati.no

 

Charlotte

Charlotte Riis

Autorisert Naprapat

Jobber i Porsgrunn

Charlotte tok naprapateksamen i 2008. Etter studiene jobbet hun først på en naprapatklinikk i Asker før hun flyttet tilbake til Grenland i 2009 og etablerte klinikk i Skien. Charlotte har lang erfaring med idrettsskader og rehabiliteringsopplegg. Hun var tidligere en del av det medisinske støtteapparatet til blant annet Vollen/Heggedal, Tollnes og Klyve fotball herrer. Videreutdannelsen hennes er i dryneedling og Ortopedic Medicin International (OMI) samt trykkbølgebehandling.

Telefon: 92 22 62 15

charlotte@grenland-naprapati.no

 

Porsgrunn


Stathelle